Choose your language!
A+ A A-

Szef Kuchni Poleca

200 g

Polędwica "Barbakan" w sosie miodowym

Roast Beef - Barbakan style in honey sauce

Rindfilee a la Barbakan in Honigsoße

64 zł
     
150 g

Kaczka pieczona z jabłkami, po staropolsku, luzowana

Traditional style roast duck with apples

Gebackene Ente auf altpolnische Art mit Äpfel

46 zł
200 g

Stek z antrykotu wołowego

Beef Entrecote steak

54 zł
200 ml

Żurek w chlebie z białą kiełbasą i jajkiem

Żurek (traditional Polish soup) with sausage and egg served in bread

Sauerteigsuppe mit Weißwurst un Ei in Brot serviert

21 zł.
 100 g

Rydze z palelni smażone na maśle

Saffron milk cup fried in butter

In Butter gebratene der Reizker 

 32 zł
100 g

Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną

Hot apple pie with ice-cream and whipped cream

Warmer Apfelkuchen mit Eis und Schlagsahne

14 zł

Login or Register

LOG IN

Korzystanie z witryny Barbakan.waw.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies..

Jeżeli akceptujesz pliki cookies wciśnij -